2020

Mjastrovstvá klubu VK Kofi TN

Dňa 13.12. 2020 VK Kofi usporiadal Majstrovstvá klubu v Pauls Gym v Trenčíne, aby si mali pretekári možnosť preveriť svoju výkonnosť. Kvôli obmedzeniam sme súťaž museli rozdeliť na 5 skupín (3-6 športovcoc s skupine). Súťaž mala príjemnú priateľskú atmosféru a dopadla veľmi dobre. Fotky zo súťaže nájdete v sekcii Fotogaléria-- 2020.

Gratulujeme im k skvelým výkonom a prajeme veľa šťastia do prípravy do ďalšej sezóny!

 

MSR Mužov a žien, Finále Ligy žien a Extraligy mužov

Cez víkend 10.-11.10 2020 sa v Košiciach uskutočnila naša najcennejšia súťaž- MSR mužov a žien, a popri nej prebiehali aj Finále Ženskej Ligy a Extraligy mužov. 

Výsledky jednotlivcov: Benyík Gabriel- 1. miesto, Beláň Michal- 2. miesto, Cabala Sebastián- 2. miesto a 2 národné rekordy, Kočár Matúš- 5. miesto, Zelovič Branislav- 6. miesto, Koniarik Milan- 7. miesto, Fratrič Andrej- 4. miesto, kršková Lucia- 1. miesto, Kotlárová Ivana- 3. miesto, Csemezová Katarína- 7. miesto, Horná Ivana- 1. miesto, Bajánová Berenika- 3. miesto, Foldiová Zuzana- 2. miesto, Svrčková Laura- 3. miesto a 4 národné rekordy a Motlová Viktória- 2.miesto.

V ženskej lige sme mali 2 društvá:

Kofi A: Kršková, Vršková, Horná, Foldiova získali absolútne prvenstvo!

Kofi B: Kotlárová, Svrčková, Bajánová, Motlová obsadili pekné 4.miesto.

Extraligové družstvo v zložení: Cabala, Zelovič, Koniarik, Fratrič, Rentka a Benyík vybojovalo pekné 3. miesto.

Pretekárom gratulujeme k pekným výkonom!

Ďakujeme aj trénerom za vedenie v príprave aj na súťaži, menovite: Kováč st., Kováč ml., Divilek, Štefek, Krška!

PS: Vo fotogalérii--2020 nájdete fotky zo súťaže. 

 

 

MSR jednotlivcov mladších žiakov a 2. kolo Ligy mladších žiakov

Dňa 3.10.2020 sa v Dolnom Kubíne uskutočnili Majstrovstvá Slovenska mladších žiakov a 2.kolo Ligy mladších žiakov. Naši zverenci obsadili viacero pekných umiestnení: Jánošíkova Kristína 2. miesto, Svrčková Linda 2. miesto, Siváňová Eliška 6. miesto, Černák Michal 5. miesto a Motlo Filip 3. miesto. Za skvelé výkoby na hranici osobných rekordov im gratulujeme a ďakujeme za reprezentáciu nášho klubu. V súťaži družstiev obsadili v tomto kole 5. miesto z počtu 12. *V celkovom poradí ligy sú na 4. mieste, ktorá je postupové do finálového kola. Fotografie si môžete pozrieť v sekcii Fotogaléria-- 2020.

Ďakujeme našim trénerom, rozhodcom a organizátorom za dobrú súťaž!

Finále 1. Ligy mužov

Dňa 26.9.2020 sa v Hlohovci uskutočnilo Finále 1. Ligy mužov. VK Kofi TN reprezentovalo družstvo v zložení: Benyík Gabriel, Fratrič Andrej, Orság Matej, Pšenák Jozef, Zelovič Branislav a vybojovalo 1. miesto, čo v konečnom súčte 1. Lige prinieslo tiež 1. miesto. Fotografie zo suťaže nájdete v sekcii Fotogalérie--2020.

Gratulujeme našim borcom a ďakujeme usporiadateľom a rozhodcom za dobrú súťaž!

1. kolo 1. Ligy dorastencov

Dňa 19.9.2020 sa v Hlohovci uskutočnilo 1. kolo 1. Ligy dorastencov. Laura Svrčková pokorila národné rekordy v trhu, nadhode, aj v dvojboji. V družstve sa predstavili aj Benyík Gabriel, Poljak Oliver, Bomboš Matej a Júlia Boledovičová. Celkovo sa družstvo umiestnilo na peknom 2.mieste. Fotky si môžete prezrieť s sekcii Fotogaléria-- 2020.

Gratulujeme a tešíme sa na ďalšie výkony!

 

1. kolo Ligy starších a mladších žiakov

Dňa 12.9.2020 sa v Pauls Gyme v Trenčíne uskutočnili 2 súťaže, a to doobeda 1. kolo Ligy mladších žiakov, a v poobedných hodinách 1. kolo Ligy starších žiakov. Naši športovci výborne reprezentovali náš klub. Viacerí dosiahli výkony na úrovni slovenských rekordov, konkrétne Nina Bombová, Natália Viktorínová a Laura Svrčková. Po skompletizovaní výsledkov sa družstvo starších žiakov umiestnilo na krásnom 2. mieste a družstvo mlaších žiakov na 4. mieste. Pár fotiek nájdete aj v našej fotogalérii. 

Gratulujeme a tešíme sa na ich ďalšie skvelé výkony!

 

Kontrolná súťaž žien a klubu VK Kofi TN

Po troch mesiacoch karantény sa konečne naskytla príležitosť overiť si súčasný stav výkonnosti. 20.6.2020 sa teda uskutočnil Kontrolný pretek žien a klubu VK Kofi TN. Súťaž dopadla nad očakávania dobre, zúčastnilo sa 13 reprezentantiek a 12 mužov. Väčšina štartujúcich dvíhala na hranici svojich osobných rekordov aj napriek zložitej situácii, ktorá značne ovplyvnila tréningový proces. Fotografie z preteku nájdete v sekcii Fotogaléria-- 2020.

Ďakujeme rozhodcom, organizátorom, pretekárom a sympatizantom za skvelú a priateľskú atmosféru!

Športu zdar, obzvlášť vzpieraniu!!!

 

1. kolo 1. Ligy mužov 

Naše družstvo v 1. kole 1. Ligy mužov v Likavke vybojovalo v priebežnom poradí krásne 1. miesto. Štartovalo za nás viacero nováčikov, ako Matej Orság, Branislav Zelovič. Jozef Háb a taktiež ostrieĺaní pretekári, ako Jozej Pšenák, Jakub fabo, Ľudovít Husárik a Števko Elek. Fotografie z preteku nájdete v sekcii Fotogaléria-- 2020.

Gratulujeme a držíme palce v ďalšom tréningu.

1. kolo Extraligy mužov 

1. kolo Extraligy mužov dopadlo nad očakávania a naše družstvo sa umiestnilo priebežne na druhom mieste. Strata ne prvé miesto bola +/- 56 bodov, tretí s deficitom +/- 16 bodov. V premiére sa za VK Kofi postavil Phillip Forster. Parádnymi výkonmi sa predviedli Ostrovský Viktor a Cabala Sebastián. Fotky našich pretekárov nájdete v sekcii Fotogaléria- 2020.

Gratulujeme a prajeme veľa šťastia do ďalšej práce!

1. kolo Ligy žien 

Dňa 15.2.2020 sa uskutočnila prvá vzpieračská súťaž roku 2020. Naše dve ženské družstvá bojovali v 1. kole Ženskej ligy. 

V A družstve bojovali: Ivana Horná, Nina Ladvenicová, Veronika Vršková a Zuzana Foldiová. Po prvom kole sa umiestnili na krásnom prvom mieste. 

V B družstve bojovali Berenika Bajánová, Ivana Kotlárová, Viktória Motlová a Natália Viktorínová, kde obsadili 4. miesto. Fotky našich pretekárok nájdete v sekcii Fotogaléria- 2020.

Dievčatá sa ukázali vo veľmi dobrom svetle a tešíme sa na ich ďalšie výsledky. Gratulujeme našim reprezentantkám a prajeme veľa sily do ďalšieho tréningu. 

 

Nový blok - dvojklikom tu, zahájite úpravu bloku...