2015

39. Ročník Obřanského vianočného turnaja žien - Brno, Česká republika 19. December

Na tradičnom turnaji žien vo vzpierani víťazstvo vybojovala pretekárka VK KOFI Trenčín Ivana Horná v nových osobných rekordoch v nadhode 90 kg a v dvojboji 158 kg. Zaujímavosťou bolo, že domáca pretekárka skončila rozdielom telesnej hmotnosti druhá ! Hoci navzpierala v dvojboji 65 a 95 kg spolu 160 kg. Domáci poriadatelia však hodnotili takzvaný relatívny výkon a to znamená, že sa odpočíta od dvojboja dvojnásobok telesnej hmotnosti. A tak domáca pretekárka bola o 2kg ťažšia a pri rovnosti vyhrá ľahšia pretekárka, teda Ivana Horná Gratuluje k úspešnému vystúpeniu na záver roka! S týmto výkonom môže klopať na reprezentačnú bránu pre Akademické majstrovstvá sveta budúci rok.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Medzinárodná cena mesta Zlín - Zlín, Česká Republika, 28. Novembra

Naše družstvo žiakov sa zúčastnili v sobotu na Medzinárodnej cene Zlína, kde naši borci získali skvelé umiestnenia. Súťažila aj naša najmladšia vzpieračka Linda Svrčková 5 rokov.

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Sinclair Duo - Voesendorf, Rakúsko, 21. Novembra

Na turnaji zmiešaných dvojích vo Voesendorfe, sa z pomedzi 12 dvojíc náš pretekár Milan Kováč ml. v tíme s Francúzskou Rath umiestnili na krásnom 1. mieste. Gratulujeme im k úspechu a prajeme pevnú vôľu do tréningu. Náš pretekár opäť atakoval osobné rekordy v oboch disciplínach, bohužiaľ neúspešne ale aj tak solídne čísla v jeho podaní.

Výsledky v galérii.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

1. Liga - finále - Banská Bystrica 14. Novembra

V sobotu sa naše družstvo "mužov" zúčastnilo finálového kola Ligy mužov v Banskej Bystrici, kde sme sa umiestnili na peknom 6. mieste, pričom naše družstvo doplnili naše dievčenské posily Ivana Horná, Ivana Kotlárová, Katarína Králiková. Celému družstvu gratulujeme a za vzornú reprezentáciu ďakujeme.

Výsledky tu.

 


 

 

Liga mladších žiakov - finále - Krásno nad Kysucou,14. Novembra

Našeho supermladé družstvo, žiaci základnej školy v Kubrej z krúžku BABY Barbell pod vedením trénera Pavla Svrčeka si zaslúžia obdiv a poďakovanie. V súťaži mladších žiakov vybojovali 5. miesto. Gratulujeme!

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

ASVO Cup Modling - Modling, Rakúsko 11. Novembra

V sobotu 7.11. sa družstvo VK Kofi TN taktiež zúčastnilo každoročnej medzinárodnej súťaže v Rakúskom Modlingu. V zložení Stefan Elek, Peter Turčaník, Ivana Kotlárová, Michal Králik a Fratrič Andrej. Ďakujeme za vzornú reprezentáciu klubu a gratulujeme k dobrému 3. miestu.

Výsledky tu.

 


 

 

Extraliga - finále - Košice 7. Novembra

Pretekári VK KOFI Trenčín splnili plán, keď vybojovali 2. miesto . Minulý rok skončili na 3. mieste. Pozoruhodné je , za družstvo vzpierali len členovia klubu VK KOFI, keď prvý v poradí použili možnosť štartu zahraničného pretekára a hosťujúceho pretekára ! Preto umiestnenie nášho klubu je o to cennejšie ( lacnejšie)!!! Finále kola vyšlo najmä pretekárom Michalovi Čatlošovi , Michalovi Kozmalovi a Milanovi Kováčovi, keď si vytvorili osobné rekordy! Ostatní traja Pavol Svrček, Adam Masnica a Roman Husárik, podali štandardné výkony čím všetci spoločne prispeli k posunutiu družstva VK KOFI na druhé miesto v tomto roku ! Poďakovanie patrí aj pretekárom Matúšovi Pokusovi a Jozefovi Pšenákovi, ktorí tiež štartovali a svojimi výsledkami prispeli k skvelému umiestneniu v najvyššej vzpieračskej súťaže družstiev!

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Medzinárodné majstrovstvá ČR - Praha, Česká Republika 1. Novembra

Medailová žatva slovenských reprezentantov na Medzinárodných majstrovstvách ČR, v kategórii do 77kg Ostrovský 1.miesto, do 85kg Tkáč 1.miesto a Poláček 2.miesto, do 94 kg Samko 1.miesto a do 105kg Kožienka 3.miesto, gratulujeme. Náš borec z klubu Milan Kováč premiérovo v kategórii do 94 kg sa umiestnil na 5.mieste (BW85,9, dvojboj 281kg) a naša pretekárka Ivana Horná v kat. do 63kg výkonom 149kg sa umiestnila na krásnom 2.mieste, taktiež veľká gratuláciu.

Výsledky tu.

 


 

 

Baby barbell liga 1.kolo 2015/2016 - Trenčín 26. Októbra

Pretek sa uskutočnil v tréningových priestoroch Krúžku BB pri ZŠ Kubranská cesta 90. Deti ročník narodenia 2005 a 2006 hádzali medicinbalom 2 kg a ostatní mladší 1 kg. Rozhodoval Mgr. Milan Kováč. Technický rozhodca a zapisovateľ 1.kola Bc. Pavol Svrček.

Použité počítanie: dĺžka trojskoku v centimetroch + dĺžka hodu medicinbalom v cm+ hmotnosť BB = 6kg + známka za technické prevedenie v trhu + hmotnosť BB + známka za technické prevedenie v nadhode, v prípade, že pretekár vzpieral na činke, tak hmotnosť činky!

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Finále žiackej ligy - Likavka 17. Októbra

V Lige družstiev žiakov vo vzpierani pre rok 2015 sa naši mladí pretekári umiestnili celkovo na 4.mieste. No vo finále v rekordnom výkone družstiev sa naši žiaci pochlapili a vybojovali krásne tretie miesto. Ozdobou finále bol dorastenecký rekord nášho pretekára Sebastiána Cabalu v kategórii do 50 kg, keď v nadhode vzoprel 83kg. Ďalší členovia družstva Viktória Motlová, Lukáš Fiala, Plevka Richard a hosťujúci Bobček Marián sa tiež zaslúžili o výborné umiestnenie.

 

 

 

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Interliga 6.kolo - Bratislava 3. Október

Súťaž Interligy mužov, už ako tretia v tomto roku na území Bratislavy dopadla podľa očakávaní víťazstvom našich borcov v pomere 6:0. Celkovo podľa neoficiálnych správ sme obsadili v prvom ročníku INTERLIGY 2015 krásne druhé miesto.

 


 

 

3. kolo ligy mladších žiakov - Bratislava 3. Októbra

Súťaž mladších žiakov sa zapísala ako historicky prvá na území Bratislavy. Súťaže sa zúčastnilo celkom 12 detí z troch vzpieračských klubov. Naše družstvo v celkovom hodnotení po 3.kole ligy mladších žiakov je na 5.mieste. Našim mladším žiakom držíme palce aby sa naďalej zlepšovali.

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Interliga 5. kolo - Harland, Rakúsko 6. September

Vyhrali sme 3:0! Veľmi dobre vzpieral Pavol Svrček, ktorému patril najlepší výkon stretnutia viď Výsledkovú listinu v gal0rii. Ukazuje sa, že pretek preveril našu prípravu v lete a výsledky naznačujú výkonnosť, ktorá bude ešte gradovať smerom k finále Extraligy 2015. Tam nie sme bez šanci na medailové umiestnenie.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Považský pohár - Trenčín 29. Augusta

V tropickej horúčave úspešné tradičné podujatie v Trenčíne! Zvíťazili hostia z Gitti City Stockerau rozdielom viac ako 72 bodov. Previerka síl našich a rakúskych žien dopadla veľmi dobre, lebo prevážná väčšina si spravila osobné rekordy. V kategórii žien zvíťazila neustále sa zlepšujúca domáca pretekárka Ivana Horná a druhá sa umiestnila tiež domáca, Katarína Králiková. Tretie miesto vybojovala rakúska pretekárka Franziska Rath. Medzi žiačkami do 15 rokov bola prvá domáca zverenkyňa trénera Pavla Svrčka Viktória Motlová v novom osobnom rekorde. K kategórii deti do 11 rokov zvíťazila v nových osobných rekordoch Laura Svrčková. V kategórii Mastersklasse zvíťazil Ľudovít Husárik výkonmi 115 a 140 kg. V kategórii mužov vyhral tesne nad hlohoveckým pretekárom Roman Husárik výkonom 100 a 117kg. Napokon v kategórii žiaci do 15 rokov zvíťazil domáci Sebastián Cabala keď prekonal svoje osobné maximá v trhu a to výkonom 58kg a v nadhode 75kg a v dvojboji 133kg. Zverenci domáceho trénera Pavla Svrčka sa usilovne celé prázdniny pripravovali a výsledok sa dostavil v podobe prekonaných osobných rekordov. K čomu im celý klub VK KOFI a jeho priaznivci gratuluje! Považský pohár, úvodná súťaž druhej časti sezóny teda splnila očakávania trénerov, pretekárov a početných divákov prizerajúcich , povzbudzujúcich všetkých pretekárov!

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Nachwuchs cup - Moedling, Rakúsko 14. Júna

Víťazstvá medzi rovesníkmi v Rakúsku. Naše deti sú už tradičnými účastníkmi rakúskych pohárových súťaži deti. Z našich vybojovali víťazstvo Oleg Nagy , Sebastián Cabala. Na druhom mieste skončil Lukáš Fiala a na 4.m. v nových osobných rekordoch ako v atletike tak v trhu skončila tesne Laura Svrčková.

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Interliga - 4.kolo - Bratislava 13. Júna

 

"Domáci VK KOFI Trenčín" hostil v Bratislavskom Crossfit Pressburg už po druhý krát v priebehu mesiaca AKH Voesendorf. Vyrovnaný súboj dvoch päťčlenných družstiev po dramatickom závere skončil v prospech hostí s konečným výsledkom 3:0. Táto vydarená akcia sa niesla ešte v duchu štartu nových pretekárov : Ivanky Kotlárovej, Michala Tkáča, Michala Kozmala. Títo sa zhostili svojej premiéry ako ostrieľaní pretekári. Perličkou Interligy bol štart Majstra sveta, Majstra Európy Martina Tešoviča, ktorý vôbec prvý krát v živote pretekal na pôde Bratislavy. Ako veterán ukázal veľmi dobrý výkon na úrovni svetových rekordov veteránov. Početná divácka kulisa "fajnšmekrov" vzpierania vytvorila dôstojný priebeh tejto medzinárodnej akcie, Zaujímavosťou v prestávke boli exhibičné cvičenia detí s BABY BARBELL cvičebnou pomôckou, ktorá podporuje vývoj zdravej chrbtice detí, Korektne rozhodoval rozhodca Erik Stračina, za čo mu patrí tiež vďaka.

Výsledky tu.

 


 

 

Liga 2.kolo - Hlohovec 8. Júna

Váčšina v osobných rekordoch!!! Družstvo v zložení Štefan Elek, Matej Polák, Ludovit Husárik, Katarína Králiková, Slavka Sopková navzpieralo 1130 Sinclairových bodov, čo ho zaradilo do stredu prvoligovej početnej tabuľky, k čomu im gratulujeme! Výsledky žien sa započítavali z MSR pred dvoma týždňami. Oficiálne výsledky budú zverejnené na stranke SZV.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

MDD Šmouliáda - Trenčín 1. Júna

Na ZŠ Kubranská cesta, na MDD 1.6.2015 prebehla Šmoulijáda! Šmoulkovská cesta školským dvorom bola plná nástrah. Na jednom mieste čakali ťažké úlohy zlého Gargamela! Vyše 170 detí prvého stupňa sa zúčastnili cesty rozumu a pohybu. Tie ťažké úlohy spočívali v detskom štvorboji a to skok znožmo, trojskok znožmo, hod vzad medicinbalom a šmoulym trhom s BABY BARBELL náradím. Za necelé dve hodiny absolvovali deti šmoulkovskú cestu za čo boli odmenené šmoulym košíčkom so sladkosťami a živou muzikou na školskom dvore. Krúžok BABY BARBELL si pri tom vyskúšal prvý stupeň a najlepším ponúkol možnosť prihlásiť sa do neho novom školskom roku . .

Galéria zo súťaže:

 


 

 

MSR mladších žiakov - Nové mesto nad Váhom 30. Mája

Dňa 30.5.2015 sa uskutočnili Majstrovstvá Slovenska v Detskom štvorboji. Naše najmladšie dievčatá sa umiestnili na stupňoch víťazov. Majsterka republiky sa stala Laura Svrčková! Tretie zhodne skončili Dianka Husáriková a Miška Múdra každá vo svojej hmotnostnej kategórii. Na č.m. skončila Julka Havjerová. Za úspechom dievčat vidno zodpovednú prácu trénera Pavla Svrčka. Gratulujeme k vzornej reprezentácii Základne školy v Kubrej a Mesta Trenčína.

 

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Grand Prix 2015 - Brunn am Gebirge, Rakúsko 15/16. Mája

Úspešné vystúpenie našich žien a dievčat na GP v Brun am Gebirge v Rakúsku! V prvej skupine vystúpili naše ženy , keď v kategórii Master zvíťazila Katarína Králiková výkonom 215 Melzerových bodov výkonom v trhu 72kg a v nadhode 90kg. Spomedzi 13 pretekárok z 13 krajín. Na skvelom treťom mieste sa umiestnila Bohuslava Sopková výkonom 60 kg v trhu a 83 kg v nadhode. Pretekárky VK KOFI úspešne reprezentovali klub a slovenské farby.

V druhej skupine "Kids" štartovali Laura Svrčková, ktorá výkonom 26kg v trhu a 34 kg v nadhode vybojovala 2. Miesto a Michaela Havierová výkonmi 15 kg v trhu 20kg v nadhode vybojovala skvelé tretie miesto. V tretej skupine "Girls" bola úspešná Viktória Motlová , keď vybojovala tretie miesto výkonmi v trhu 38 kg a 52 kg v nadhode! Júlia Havierová skončila 6. keď vzoprela v trhu 14 kg a v nadhode 18 kg. Na tomto medzinárodnom podujatí si naše pretekárky všetky zlepšili svoje osobné rekordy. Gratulujeme pretekárkam a trénerovi Pavlovi Svrčkovi!

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Majstrovstvá SR žiakov - Trenčín 9. Mája

9.5.2015 sa zapíše do histórie VK KOFI TN , lebo na MSR žiakov vytvoril náš člen Sebastián Cabala slovenský rekord žiakov v nadhode výkonom 67kg v hmotnostnej kategórii do 45kg. Je to prvý žiacky rekord po troch rokoch fungovania Krúžku Baby Barbell pri Základnej škole v Kubrej! Sebastián sa stal s prehľadom aj Majstrom Slovenska vo svoje kategórii. Druhé miesto vybojoval Fiala Lukáš a tretia skončila Viktória Motlová. Poďakovanie za dosiahnuté výkony patrí aj trénerovi Pavlovi Svrčkovi.

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Interliga - 3. kolo - Bratislava 2. Mája

Historicky prvé preteky za éry Slovenskej republiky sa konali vo vzpieraní v Hlavnom Meste Slovenska v Bratislave dňa 2.5.2015. Preteky sa uskutočnili v Crossfit Presburg Centre v Petržalke. Súťažili na nich v Interligovom zápolení družstiev pretekári VK KOFI Trenčín a rakúski pretekári z SC Harland. Zvíťazili v ňom "domáci" pretekári 5:0. Výsledky družstiev viď príloha. . Početná divácka obec "fajnšmekrov" vzpierania dala o sebe počuť mohutným povzbudzovaním ako trenčianskych, tak rakúskych vzpieračov.
Ďalšie kolo už štvrté sa uskutoční 13.6.2015 o 19.00 opäť v Bratislave proti rakúskemu Voesendorfu, favoritovi súťaže, ktorému budeme chcieť oplatiť prehru z Rakúska.

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

2.kolo ligy žiakov - Krásno nad Kysucou 18. Apríla

Oslabené družstvo VK KOFI TN vystúpilo v osobných rekordoch v zložení Vikória Motlová, Lukáš Fiala. Na družstvo sa "vykašlali" Pavol Puna a Samuel Brlej a neospravedlnene nenastúpili, hoci tréner ich "prosil". Do súčtu družstva sa započíta ešte výsledok nášho reprezentanta Sebastiana Cabalu z Tureckého mládežníckeho pohára, ktorý dnes štartuje./21.4./ pod vedením našej trénerky Zuzany Svrčkovej.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Veľkonočný turnaj CVČ - Nové Mesto nad Váhom, 1. Apríla

Naše deti na turnaji Baby Barbell CVČ víťazne! Jakub Husárik, Laura a Dianka Svrčková v svojich kategóriách vzorne reprezentovala VK KOFI TN!

Výsledky tu.

 


 

 

Majstrovstvá SR veteránov - Hlohovec 28. Marca

Ľudovít Husárik Majster SR veteránov v kat. +105kg v novom osobnom rekorde 101+130/ 231kg v dvojboji. Člen VK KOFI Trenčín pod vedením trénera Pavla Svrčka, dokazuje , že aj po 35-ke je možné sa zlepšovať. Gratulujeme mu k titulu MSR.

Spolu sa zúčastnilo 30 veteránov /29 mužov a jedna žena , pani Jarábeková/ v Hlohoveckej Sokolovni, kde tradične v priateľskej atmosfére dosahovali vynikajúce výkony. Po súťaži pri vynikajúcom domácom guláši vyhodnotili svoje MSR 2015 ako vynikajúce . Najstarší pretekári boli Jozef Juriček a Ivan Solovic, ročník narodenia 1946.

 


 

 

Veľká cena mesta Zlín - Zlín 28. Marca, Česká Republika

Úspešne na Medzinárodnej cene mesta Zlína vo vzpieraní. 28.3.2015,pod vedením Milana Kováča juniora mládežnícka trojka vybojovala dve víťazstva a jedno druhé miesto! Zvíťazila Laura Svrčková keď prekonala osobný rekord z piatka v trhu výkonom 23kg a v nadhode vzoprela 30 kg. V trojskoku skočila 5,5 m a medicinbalom hodila vzad 7,2m. Druhé suverénne víťazstvo vybojoval Sebastián Cabala pri hmotnosti 44,3 kg vzoprel 47kg v trhu a 60kg v nadhode. Skočil 7m a hodil 9,6m. Všetko v nových osobných rekordoch. Tretí nás pretekár Lukáš Fiala vybojoval 2. miesto výkonmi 36 a 50kg.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

18. ročník Soroksar Cup - Budapešť 28. Marca, Maďarsko

Naše deti víťazne v Budapešti ! Po minuloročných úspechoch na medzinárodnom turnaji deti , potvrdili naše deti v zložení Laura Svrčková, Júlia a Michaela Hevjerové, Adam Hevier, Dianka a Jakub Husarikovi v nových osobných rekordoch zvíťazili.

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Extraliga 1. kolo - Košice 14. Marca

Tesné víťaztvo nad minuloročným víťazom Extraligy Dolným Kubínom, zaznamenali vzpierači VK KOFI Trenčín. O tento 4 bodový náskok sa zaslúžili všetci členovia VK KOFI na čele s Pavlom Svrčkom, Matúšom Pokusom, Milanom Kováčom, Adamom Masnicom, Jozefom Pšenákom a Filipom Štulajterom.

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Interliga 1.kolo - Voesendorf, Rakúsko 7. Marca

Kontorlný štart pred Extraligou splnil očakávania, až na bobovú prehru s favoritom Interligy domácim AKH Voesendorf o 96 bodov. Napriek tejto skutočnosti som s výkonom družstva 1524 bodov spokojný. Bol to vôbec prvý štart všetkých našich pretekárov. To sa odrazilo aj v neistých trhových pokusoch, keď tretina bola neplatných pre drobné technické nedostatky! Naproti súper využil domáce prostredie a dvaja pretekári zažiarili s plným počtom platných pokusov. Viď zápis.

Z našich pretekárov si absolutorium zaslúži Pavol Svrček, tiež sa presadil Jozef Pšenák s plným počtom pokusov a vytvorením osobného rekordu.

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

1.Liga 1.kolo - Hlohovec 7. Marca

Naše ligové družstvo v zložení Michal Čatloš, Michal Kozmál, Štefan Elek, Husárik Roman, Husárik Ľudovít a Slávka Sopková sa v priebežnom poradí po 1.kole umiestnili na krásnom 4. mieste. Tak gratulujem ku skvelému výkonu a prajem pretekárom ďalšiu chuť do tréningu.

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

1.kolo žiackej ligy - Likavka 28. Februára

Naši úspešne vstúpili do ligy žiakov, keď v prvom kole vybojovali krásne 4. miesto spomedzi 10 prihlásených družstiev. VK KOFI TN reprezentovali pod vedením trénera Pavla Svrčka títo členovia Viktória Motlová, Sebastian Cabala, Samuel Brlej, Lukáš Fiala. Všetci z nich si vytvoril osobné rekordy, čím sa družstvo presadilo v silnej konkurencii z celého Slovenska. Za čo im patrí na čele s trénerom poďakovanie ! Teraz sa budú všetci žiaci VK KOFI pripravovať na Medzinárodný turnaj do Budapešti 27.3.2015.

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

1. kolo ligy mladších žiakov - Krásno nad Kysucou 21. Februára

Prenikavý úspech našich dievčat VK KOFI Trenčín, v prvom kole ligy mladších žiakov v Krásne nad Kysucou. Najmladšie a predsa tretie s minimálnou stratou. V tomto roku sme nominovali kompletné družstvo dievčat, ročníky 2005 a 2004.

Družstvo v zložení Laura Svrčková, Dianka Husáriková, Michaela Múdra a Júlia Havjerová, vybojovali v konkurencii 8 družstiev chlapcov a dievčat z celého Slovenska krásne tretie miesto. So stratou 78 bodov na druhé družstvo z Krásna nad Kysucou a 89 bodov na prvé družstvo z Bobrova.

Potvrdila sa stratégia prípravy trénera Pavla Svrčka, keď od januára absolvovali dievčatá dva domáce kontrolné štarty. A poctivo trénovali aj cez tieto Jarné prázdniny.

Poďakovanie patrí všetkým dievčatám, keď si dnes vytvorili osobné rekordy a prekvapivo vybojovali krásne tretie miesto.

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Baby Barbell liga, 2. kolo- Trenčín 10. Februára

2.kolo BB ligy ako kontrola pred 1.kolom mladších žiakov prebehlo úspešne. Myslime, že je tu pokrok! V samotnej lige to však bude iné lebo budú najmladšie. Je to však prísľub do budúcnosti!

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže:

 


 

 

Baby Barbell liga, 1. kolo- Trenčín 29. Januára

Prvé kolo a zároveň prvá súťaž nášho klubu je za nami. Nová sezóna začína.

Výsledky tu.

Galéria zo súťaže: